Notícies de la Cambra

Fent costat al comerç als municipis turístics

La Cambra de Tarragona, en col·laboració amb la Diputació, ha promogut un projecte pilot a Altafulla, Cunit, Roda de Berà, Salou i Torredembarra per tal de posicionar el comerç com un actiu i un valor afegit a l’activitat turística, però també com a referent de servei per a la població resident tot l’any.

A grans trets, el projecte consisteix en un intercanvi d’experiències i fomentar, així, el coneixement sobre les diferents activitats i campanyes comercials que porten a terme aquests municipis turístics.

Les conclusions de la primera trobada celebrada a Salou han incidit en la necessitat de trobar nous models de negoci comercials per al segle XXI. Atès que en l’horitzó de 2020 l’experiència de compra, per part del client, serà el més rellevant. Inclús per damunt de l’assortiment, producte o preu. Per això es busca que en les programacions d’activitats i campanyes en què hi participi el comerç del municipi es tinguin en compte les noves tendències i l’adaptació a l’estratègia omnicanal.


Segueix-nos!

Agenda