Notícies de la Cambra

20 de febrer, tercer Simposi sobre Àfrica

Reserva’t la data del 20 de febrer. Aquell dia, a partir de les 9,45 hores, tindrà lloc la tercera edició del Simposi sobre l'Àfrica de la Cambra de Tarragona, amb Angola com a país convidat. I és que després de tres anys amb dificultats per la caiguda dels preus del petroli, ara és el moment de tornar a dirigir la nostra estratègia d’internacionalització cap a Angola, una de les economies amb més potencial de la regió.

Està prevista la intervenció de Sergi Vives, president de la Comissió d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona; José Ignacio Pradas Poveda, director territorial de Comerç i d’ICEX a Catalunya; Núria Juan, coordinadora d’Àfrica Subsahariana d’Acció; Roberto Barros, director d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona; Xavier Joia, director gerent de Gestexpert; Ismael Martín, global relationship manager África de CaixaBank; Raul Palmero, product manager en Garanties Internacionals i Formació i membre de la CCI-Cambra de Comerç Internacional; Paula Lisboa, representant comercial d’Angola a Espanya i Pedro Gomes, assistent bilateral de la Representació Comercial d’Angola a Espanya.

Per a més informació pots contactar amb Roberto Barros, director d’Internacionalització de la Cambra a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda