Notícies de la Cambra

Jaume Masana, CaixaBank, al “Bon dia Tarragona”

Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el 24 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Masana parlarà dels “Factors claus per la consolidació de la recuperació econòmica” i en el decurs de la seva intervenció repassarà quines són les previsions de creixement del PIB en el darrer trimestre de l’any, segons les estimacions de CaixaBank Research. Malgrat l’increment d’alguns elements com el preu del petroli, els tipus d’interès o l’apreciació de l’euro, que ens els darrers mesos han ajudat al creixement econòmic, les perspectives són favorables gràcies a la solidesa de sectors com el comerç exterior, el turisme o el sector immobiliari, entre d’altres.

Jaume Masana és llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Direcció i Administració d’Empreses a ESADE. Programa Internacional de Management a la New York University, Graduate Schools of Business Administration. Màster CEMS, Community of European Management School, a la Università Commerciale Luigi Bocconi de Milà.

Després d’haver ocupat diferents càrrecs en el sector financer, en banca d’inversió (JP Morgan) i  en capital risc (Granville-Baird), el 1996 s’incorpora a Caixa Manresa com a director general adjunt. Posteriorment va ocupar el mateix càrrec a la Caixa d'Estalvis de Catalunya (2008) i a la Caixa d'Estalvis de Catalunya, Tarragona i Manresa (2010). A l’octubre de 2011 va ser nomenat conseller delegat de CatalunyaCaixa.

Al juny de 2013, s’incorpora a CaixaBank com a responsable de la Direcció Territorial de Catalunya que engloba las províncies de Girona, Tarragona, Lleida i comarques de Bages, Osona i Berguedà de la província de Barcelona.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.


Segueix-nos!

Agenda