Notícies de la Cambra

Com ho fan a Platja d’Aro?

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Salou i la Cambra de Tarragona han organitzat un Retail Tour a Platja d’Aro per tal d’intercanviar impressions i conèixer noves experiències d’èxit en el comerç turístic de la Costa Brava.

Un cop finalitzada la visita a diversos establiments, a la que hi han pres part una vintena de comerciants de Salou, s’ha organitzat un workshop amb representants del consistori gironí i representants d’ADEM (Associació d'Empresaris de Platja d'Aro i s'Agaró) i també comerciants de la localitat. 

Maurici Jiménez, regidor de Promoció Econòmica de Platja d’Aro, ha explicat el model comercial turístic que estan desenvolupant a través del Pla de Comerç Municipal, les diverses campanyes, promocions i activitats que es programen al llarg de l'any, i les properes reformes urbanístiques per convertir l'eix comercial de Platja d'Aro en una illa.

Aquesta experiència té com a objectiu millorar els formats d'establiments comercials en zones turístiques, fomentar la interrelació empresarial, i conèixer noves fórmules de col·laboració pública i privada, que permetin noves dinàmiques comercials en municipis turístics.


Segueix-nos!

Agenda