Notícies de la Cambra

Empresa Plana signa el conveni Premium de la Cambra de Tarragona

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Manuel Chaves, adjunt a la gerència d’Empresa Plana han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Empresa Plana farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s’impulsen des de la Corporació tarragonina.

Fundada l’any 1964, Empresa Plana és un dels principals grups de transport de viatgers del país. Dóna servei, cada any, a més de 15 milions de viatgers per carretera a Catalunya. Disposa d’una flota de més de 420 autocars d’última generació gestionada per una plantilla de més de 600 persones. I compta amb més 60.000 metres quadrats d'infraestructures pròpies. Empresa Plana presta la majoria del transport de viatgers del Camp de Tarragona i és el transport oficial dels aeroports de Reus i Barcelona fins a les principals destinacions de la Costa Daurada.

A més, ofereix el lloguer d'autocars per a serveis discrecionals, dirigits a empreses, institucions, associacions i centres educatius, i a tot tipus de necessitats de grups de persones que necessitin traslladar-se en grup per carretera.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d’aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria.


Segueix-nos!

Agenda