Notícies de la Cambra

Mira el VÍDEO de Pablo Maella, IESE, al “Bon dia Tarragona”

Pablo Maella ha donat, en el marc del “Bon dia Tarragona” de la Cambra, les claus de com assolir una major eficàcia individual i com potenciar-la a l'empresa. Maella ha meravellat la concurrència fent servir exemples molt simples i visuals. I ha explicat que cal que siguem conscients de les nostres capacitats i, per tant de quins són els nostres punts forts i els punts febles. Cal també estar ben motivats perquè, segons el Sènior Lecturer de l'escola de negocis IESE, el talent sense esforç acostuma a ser estèril. Per això cal tenir una actitud positiva i, sobretot, mostrar ambició per assolir reptes rellevants. Per Maella, tendim a complicar molt les coses. Aquest handicap s'ha de superar apostant per la simplificació i esforçant-nos a assolir-la.

Els “Bon dia” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.

A la foto de grup, i d’esquerra a dreta, Pablo Maella, Sènior Lecturer de l’IESE; Laura Roigé, Presidenta de la Cambra de Tarragona i Guillermo de Prat, Director del Programa Executive Education de l’IESE.


Segueix-nos!

Agenda