Notícies de la Cambra

CaixaBank i la Cambra de Tarragona renoven la seva col·laboració

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat l’acord per col·laborar en les actuacions de promoció del comerç exterior que duu a terme la Corporació tarragonina. El conveni, signat per Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra, reafirma el suport de l’entitat financera a les activitats en l’àmbit de la internacionalització que passen per l’assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la Cambra de Tarragona programa a Àfrica i Àsia.

L’acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

Jaume Masana, ha manifestat que l’acord de col·laboració amb la Cambra de Tarragona “és una mostra del compromís de l’entitat financera amb les empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre”. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l’economia de Tarragona.

Per la seva banda, Laura Roigé ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que “amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori assolint, d’aquesta manera, el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l’impuls de l’economia, i al servei de l’emprenedoria”.

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Tarragona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Els centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per a la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Val a dir que CaixaBank és una de les entitats capdavanteres a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. Així mateix, està present a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els gestors especialitzats que treballen a les oficines del país, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.

CaixaBank es va consolidar en el decurs de 2017 com l'entitat preferida per les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48 per cent de les companyies nacionals que facturen fins a 100 milions d'euros són clients de CaixaBank.

CaixaBank compta amb una xarxa especialitzada integrada per 116 centres repartits per totes les comunitats autònomes en les que hi treballen 1.245 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.


Segueix-nos!

Agenda