Notícies de la Cambra

El ferrocarril ens importa a tots

El “Bon dia” organitzat per la Cambra de Tarragona i el Cercle d’Infraestructures amb el títol “Nova situació ferroviària al Camp de Tarragona: reptes i oportunitats” ha posat de manifest (en una sala d’actes plena de gom a gom i amb els màxims representants institucionals i empresarials del territori) que alguna cosa s’està movent a casa nostra pel que fa al ferm convenciment de que inversions en infraestructures estratègiques, com ho és el ferrocarril, no avançaran mai ni seran una realitat si els agents econòmics, socials i polítics no són capaços d’anar de la mà i establir consensos i sinèrgies per tal de que les justes reclamacions davant les administracions siguin escoltades i ateses.

Aquesta és una de les principals conclusions que es pot extreure d’una jornada que ha estat presentada per Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, moderada per Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures i que ha comptat amb les intervencions de Fèlix Boronat Piqué d'AECCOME, Glotec ECC Engineering; Fèlix Alonso, Alcalde d'Altafulla;  Josep Maria Milà, Conseller de Territori de l'Ajuntament de Tarragona; Eudald Roca, Alcalde de la Secuita i Manuela Moya, Regidora de Serveis al Territori de l'Ajuntament de Vila-seca.

Aquesta sessió encara té més rellevància si tenim en compte que s’ha organitzat com a continuació de la que setmanes enrere es va fer a la Cambra de Reus i a on es va abordar la situació però des de la vessant geogràfica dels municipis del sud del Camp de Tarragona.

A més, aquest “Bon dia” arriba després de que les Cambres de Reus i Tarragona segellessin l’acord “Horitzó 2021”, que obre noves dinàmiques de col·laboració en matèria d’infraestructures entre ambdues institucions. Per això, Isaac Sanromà, president de la Cambra de Comerç de la capital del Baix Camp no es va voler perdre tampoc aquest “Bon dia Tarragona”.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.


Segueix-nos!

Agenda