Notícies de la Cambra

21 de juny: Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, al “Bon dia”

Josep Poblet, alcalde de Vila-seca, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 21 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Poblet parlarà de “Vila-seca, espai d’oportunitats que es fan realitat”.

I explicarà que Vila-seca deu molt a la seva privilegiada situació geogràfica i en les últimes tres dècades ha experimentat un gran canvi i una transformació espectaculars que reconeix tothom, avui, el municipi ja no és només un espai d'oportunitats, és un espai de realitats. Realitats que es concreten en una economia diversificada amb un ampli sistema logístic i de serveis, una extensa xarxa de comunicacions modernes i preparades per al futur, una capacitat formativa pròpia i molt àmplia que inclou estudis universitaris i recerca científica, amb un entorn residencial permanent, estacional i turístic que garanteixen un fort dinamisme econòmic.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i Nespresso.


Segueix-nos!

Agenda