Notícies de la Cambra

Missió empresarial a Colòmbia, sectors immobiliari i turístic

La Cambra de Tarragona ha convocat una missió empresarial a Colòmbia que tindrà lloc dels dies 5 al 14 de maig. Es tracta d’un viatge de negocis adreçat als sectors turístic i promoció immobiliària que tindrà com a destí un mercat en creixement que ja ha rebut prospeccions de la Corporació tarragonina però que, atès el seu potencial, se seguirà treballant aquest 2012.

Colòmbia és un país amb prop de 47 milions d'habitants. En els últims cinc anys ha tingut un comportament econòmic positiu, creixent a taxes superiors al quatre per cent anual. És un dels mercats amb millor entorn de negocis de Llatinoamèrica, així com el que més protegeix als inversors a la regió, ocupant la cinquena posició a nivell mundial. Les previsions per als propers anys són optimistes i indiquen que, econòmicament, seguirà creixent a unes taxes positives sostingudes. 

Amb l'objectiu de recolzar a l'empresa en el seu camí cap a l'obertura i consolidació de mercats, des de la Cambra hem organitzant una missió a aquest país. L'objectiu és acompanyar a l’empresa i facilitar el coneixement del mercat i possibilitats reals d'inversió en destí.

A la foto, una imatge de Bogotà, la caapital de Colòmbia.


Segueix-nos!

Agenda