Notícies de la Cambra

27 D´ABRIL: Vols exportar? T’expliquem com a la “Jornada d’iniciació a l’exportació”

Amb un augment de les exportacions de més del 34 per cent l’any 2011 per part de les empreses de Tarragona, a ningú se li escapa ja que la internacionalització és i ha de seguir essent un factor clau per a la superació de la crisi i la millora de la competitivitat de les empreses. Us convidem a internacionalitzar-vos: Go Export!

Per això la Cambra de Tarragona ha organitzat pel 27 d´abril de 9 a 14 hores una Jornada d’iniciació a l’exportació en la que es combinaran les exposicions del ponent amb la resolució de casos.

Així mateix, s’anirà complimentant un formulari que servirà com a full de ruta personalitzat per iniciar el procés d’internacionalització amb eines per estudiar els mercats de destí i decidir els canals a utilitzar.

Programa

1. La motivació per exportar; 2. Anàlisi del producte; 3. Estratègia i selecció de mercats; 4. Els canals de distribució; 5. Eines de comunicació i/o promoció.

Ponent: Daniel Martín (Serveis d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona)

Quota d’inscripció: 50 euros

Inscripcions a: http://www.acc10.cat/ACC1O/cat/internacionalitzacio/iniciacio-exportacio/jornades/inscripcio.jsp?idJornada=CTA-INEX-1204270900-TAR-I

Més informació: Núria Silvestre, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda