Notícies de la Cambra

15 empreses faran negocis a Tailàndia, Vietnam i Indonèsia

15 empreses faran negocis a Tailàndia, Vietnam i Indonèsia de la mà de la Cambra de Tarragona

Des del 20 al 30 de març tindrà lloc una nova missió de la Cambra de Tarragona. En aquesta ocasió els exportadors enfilaran les seves passes cap a Àsia, en concret: Tailàndia, Vietnam i Indonèsia.

Es tracta d’una missió multisectorial en la que hi prendran part 15 empreses, amb la previsió de realitzar no menys de 300 contactes comercials.

Tal i com explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, es tracta “d’una regió amb més de 400 milions d’habitants i on s’hi registra un fort creixement de sectors estratègics com és l’industrial i el turístic. Unit a un consum molt elevat de productes europeus, pel valor afegit de la seva qualitat i imatge de marca”.

Barros insisteix en la demanda existent amb productes vinguts d’Europa. “No els hi importa pagar una mica més, a canvi de tot el que obtenen. Això desmunta la creença que encara tenen alguns de que a Àsia hi ha poc marge per l’exportació ja que majoritàriament consumeixen articles fabricats al continent. I no és així. Hi ha molta demanda. De fet el potencial de negoci és tan elevat que són mercats amb una capacitat de compra que fa que s’hagin de tenir molt en compte”.

De fet, aquests són mercats que ja han rebut anteriors prospeccions de la Cambra de Tarragona.

La propera missió de la Corporació tarragonina tindrà lloc a Reunió, Madagascar i Maurici, el mes d’abril.


Segueix-nos!

Agenda