Notícies de la Cambra

Rumb a la quarta edició de Tarragona dTapes

Xavier Pellicer, xef de Can Fabes (dues estrelles Michelin) ha apadrinat avui la quarta edició de Tarragona dTapes, el primer concurs i ruta de tapes de les Comarques de Tarragona i la manifestació gastronòmica d’aquest nivell més important de Catalunya, distingida per la Generalitat.

Pellicer ha protagonitzat un vibrant “show cooking” en el que ha posat en valor lles creacions gastronòmiques en format tapa tot elaborant un seguit de plats davant un amatent públic que no s’ha perdut detall dels seus consells ni dels seus moviments davant els fogons.

Amb aquesta mostra gastronòmica, celebrada en un indret únic com és la sala de subhastes del peix de la Confraria de Pescadors de Tarragona, s’ha presentat oficialment la quarta edició de Tarragona dTapes, organitzada per la Cambra de Tarragona i l’AEHT. Un esdeveniment que començarà el proper 19 d’abril i clourà el 6 de maig.

Durant 18 dies els 38 establiments participants, més quatre que elaboraran còctels, s’han marcat com a objectiu superar no només les xifres de la passada edició, en la que es varen servir prop de 180.000 tapes, sinó millorar encara més en aspectes determinants de l’èxit de Tarragona dTapes com és la qualitat de les propostes presentades i el servei. Per això aquesta edició s’ha batejat com a Selection.

Com a principals novetats per enguany destacar que Tarragona dTapes se centrarà única i exclusivament en la ciutat de Tarragona. Se recupera la figura del “Tapejador” que és aquella persona que, “Tapòdrom” en mà, pot acreditar que ha tastat totes i cadascuna de les creacions, per la qual cosa rebrà un regal directe.

Així mateix se sortejarà un viatge entre totes aquelles persones que hagin penjat una foto, somrient, al mur del facebook de Tarragona dTapes tot fent la ruta.

Val a dir que enguany s’ha editat una campanya de promoció i publicitat de Tarragona dTapes en diferents idiomes per tal de promocionar la iniciativa entre els visitants estrangers.

La foto de família dels participants a la quarta edició de Tarragona dTapes ha estat diferent a la de les altres edicions i s’ha optat per fer-la al mar, embarcats.

Amb l’acte d’avui, Tarragona dTapes, iniciativa organitzada per la Cambra de Tarragona i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, enfila el rumb cap a la seva quarta edició.


Segueix-nos!

Agenda