Notícies de la Cambra

9 de maig: La directora general de Turisme, al “Bon dia Tarragona”

 

Marian Muro, directora general de Turisme del Govern de Catalunya, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 9 de maig a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació.

Marian Muro parlarà de “El turisme més enllà del turisme. Una activitat integral i integradora”.

Muró és Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona l'any 1992. Ha realitzat diferents cursos d'especialització sobre Dret d'Associacions i Dret del Turisme.

Ha realitzat el curs d’Estratègies d'Innovació i Lideratge per la Gestió Pública, organitzat per ESADE.

Ha ocupat diversos càrrecs a l'Associació Catalana d'Agències de Viatges (ACAV). Des d'agost de 1996 n'és la gerent i també ha estat responsable de l'assessoria jurídica. També ha treballat com a advocada en exercici al bufet d'advocats Roig-Plans.

Així mateix ha estat membre de la Comissió de Turisme de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), membre de la Junta de l'Agrupació Europea d'Associacions d'Agències de Viatges (ECTAA), membre de l'APJC (Comissió mixta agències de viatges i les aerolínies IATA), membre del Comitè organitzador del Saló de Turisme de Catalunya (SITC), i àrbitre vocal de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya i de la Junta Arbitral de Consum de Barcelona, entre altres. També ha participant com a ponent en nombrosos fòrums, jornades i conferències tant a nivell nacional com internacional i ha publicat diferents articles específics del sector a diversos mitjans de comunicació.


Segueix-nos!

Agenda