Notícies de la Cambra

La Cambra col·labora amb l'Ajuntament en el disseny de propostes formatives per l'atenció al client rus

La Cambra i l´Ajuntament de Tarragona, conscients de la creixent rellevància del client rus a la nostra demarcació, han decidit col·laborar activament per tal de dissenyar tot un seguit de propostes formatives en rus adreçades al sector comercial. Amb aquesta iniciativa es persegueix cobrir el dèficit idiomàtic existent i facilitar als establiments comercials de la ciutat donar un servei de qualitat.

 

En una primera fase prevista per la primera quinzena de maig, concretament del 14 al 25 de maig, a través del Centre de Formació de la Cambra de Tarragona es previst realitzar el curs: “Atenció al client rus”. Amb una durada de 20 hores. Està plantejat d’una manera molt pràctica per tal de dotar al comerç de les eines bàsiques i imprescindibles per tal d’atendre i donar servei a un perfil de client cada cop més majoritari a casa nostra. Es lliurarà una guia amb el vocabulari bàsic de més aplicació a l’atenció al client així com un diploma acreditatiu als participants.

 

Val a dir que la presència de visitants russos és cada vegada més important a les nostres comarques i està previst que augmenti en els propers anys. Un fet que es podria veure incrementat si finalment l’Aeroport assoleix l’acord amb una companyia de bandera russa per portar a les Comarques de Tarragona més visitants d’aquell país.


Segueix-nos!

Agenda