Notícies de la Cambra

9 de maig. Jornada sobre l’abast de la Reforma Laboral a les empreses

Mollá Rudiez & Oliva, Bufet Miralbell Guerin i BMG organitzen a la Cambra de Tarragona la “Jornada sobre la Reforma Laboral: efectes i conseqüències més importants per a les empreses”. L’acte tindrà lloc el 9 de maig, començarà a les 18,30 hores i clourà a les 21,15 hores.

 

La inauguració anirà a càrrec de Julián Mollá Rudiez, economista i soci director de MR&O i de Luis Miralbell Guerin, advocat i soci director de Bufet Miralbell.

 

Les ponències que es desenvoluparan seran:

 

“Contractacions i bonificacions després de la Reforma Laboral. La intervenció de la Inspecció de Treball i Seguretat Social”, a càrrec d’Alfonso Luesma Pazos, Inspector de Treball i SS a Tarragona.

 

“Les claus més rellevants de la Reforma Laboral en matèria d’acomiadament i flexibilitat empresarial”, a càrrec de Francisco Javier Sánchez Icart, Magistrat Jutge del Jutjat de lo Social de Tarragona.

 

“Aspectes laborals de la Llei Concursal. Reforma operada per la Llei 38/2011 de 10 d’octubre de la Llei Concursal”, a càrrec d’Ainoa Sagardía Peñagaricano, Magistrada Jutge substituta del Jutjat de primera instància número 7 Mercantil de Tarragona.

 

Els precs i les conclusions aniran a càrrec de Germán Aranda León, advocat, Director D. Laboral BMG.

 

Per a més informació i inscripcions:

 

Mollá Rudiez & Oliva, 977 25 29 46, Begoña García

Bufet Miralbell Guerin, 977 21 49 67, Eugenia Farfán


Segueix-nos!

Agenda