Notícies de la Cambra

La quarta edició de Tarragona dTapes assoleix els objectius amb escreix

El IV Tarragona dTapes, organitzat per la Cambra de Tarragona i AEHT enfila el darrer cap de setmana de la promoció tot havent superat amb escreix els objectius fixats. Així, pel que fa al seguiment i l’afluència de públic, aquest ha augmentat en un 30 per cent en relació al mateix període de la passada edició. Unes xifres que palesen la consolidació del que és el primer concurs i ruta de tapes de les Comarques de Tarragona i el certamen de referència a nivell de Catalunya, en quan a la creació gastronòmica en format tapa. 
Ara bé, els principals inputs tenen a veure amb el salt qualitatiu de les propostes gastronòmiques presentades i la millora del servei, que ofereixen els establiments participants. “”L’edició d’enguany s’ha batejat com a “Selection” i justament perseguia continuar en la millora d’aquests dos aspectes. Estem molt satisfets ja que el públic ha sabut valorar aquest esforç i ens està distingit amb la seva confiança i reconeixement”, explica Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona. 
De fet, el públic ha emprat massivament, per expressar-se, els dos canals d’informació i opinió que enguany han estat més actius que mai: la plana web oficial de Tarragona dTapes i les xarxes socials. Només a Facebook el nombre de seguidors supera el miler i a través de les comparticions i els comentaris han arribat a més de 10.000 persones. Pel que fa a la plana web el nombre d’altes supera les 1.500. Tot plegat permet resseguir molt de prop el bategar del IV Tarragona dTapes. 
El proper 10 de maig tindrà lloc la Festa de lliurament dels Premis d’aquesta edició. Enguany hi haurà un guanyador a la millor tapa per cadascuna de les tres zones, cadascun d’ells rebrà la Forquilla de Plata, mentre que el guanyador absolut del IV Tarragona dTapes rebrà la Forquilla d’Or. Uns reconeixements que s’atorgaran a criteri dels internautes i dels tapejadors d’or. 
Xavier Pellicer, xef de Can Fabes (dues estrelles Michelin) serà el convidat d’honor a l’acte de lliurament dels premis. 
El IV Tarragona dTapes va començar el 19 d’abril i clourà el 6 de maig. 


Segueix-nos!

Agenda