Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona vol seguir creixent a l’Àfrica

Conscient del creixent potencial del mercat africà per les nostres empreses, la Cambra de Tarragona vol seguir aprofundint en les relacions comercials i institucionals amb aquell continent per tal d’assolir-hi una posició cada cop més competitiva. En aquest sentit, Mercedes de Pablo, directora general de la Cambra de Tarragona, ha rebut avui la visita de Joan A. Carrau, Delegat de la Cambra de Gàmbia a Espanya i president de Carrau International Business Group, per tal d’explorar les possibilitats de col·laboració mútua que afavoreixin, justament, aquest arrelament dels nostres exportadors en aquells mercats.

 

De fet, l’interès rau en que la Cambra de Comerç de Gàmbia està al capdavant d’una institució econòmica que aplega els interessos de les Cambres de Comerç de 15 països de la regió, la qual cosa suposa una porta d’entrada formidable per posar les bases per unes relacions bilaterals més fluïdes, tenint en compte que estem parlant d’uns mercats globals de més de 300 milions de persones.

 

La Cambra de Tarragona és un referent en el panorama cameral espanyol pel que fa a la seva experiència comercial amb els països de l’Africa subsahariana. Aquests dies, precisament, s’està desenvolupant una missió al Txad (la primera procedent d’Espanya que s’hi fa), Gabon i Camerun, que aplega més de 20 exportadors. I el passat mes de febrer, de la mà de la Cambra de Tarragona 45 empreses van prendre part a un viatge de negocis a Ghana, Nigèria, Benin i Togo, en la que va ser la missió més participativa i més activa (un miler de contactes comercials) de totes les organitzades mai per la Corporació tarragonina.

 

A la foto, i d’esquerra a dreta, Genaro Llamas, delegat de la Cambra de Comerç de Gàmbia a Mallorca; Mercedes de Pablo, directora general de la Cambra de Tarragona; Joan A. Carrau, delegat de la Cambra de Comerç de Gàmbia a Espanya; Agustí Mallol, delegat de la Cambra de Comerç de Gàmbia a Tarragona i Josep Ramon Gisper, secretari general de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda