Notícies de la Cambra

Jordi Urbea, al “Bon dia Tarragona”

Jordi Urbea, director general d’OgilvyOne, OgilvyInteractive i Bassat Ogilvy, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 12 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació.

Urbea parlarà de "I a la meva empresa, per a què li poden servir les xarxes socials?", en que tractarà de les implicacions que les xarxes socials estan tenint a les empreses. Els beneficis que aporta explotar el potencial d’aquest canal així com les conseqüències de no entendre la seva influència. Es parlarà també de com posicionar-se i aconseguir una bona percepció i imatge de marca. Per arribar a veure quin profit se n’hi pot treure.

Jordi Urbea ha desenvolupat la seva trajectòria professional a Internet gairebé des dels seus inicis. L’any 1992 va ser el director comercial de Servicom, el primer proveïdor d’accés a Internet a més de director de l’agència interna de Servicom. L’any 1996 ascendeix a director de Nous Projectes i dos anys després amb altres socis va fundar l’agència interactiva Avatar e-studios.

El 1999 l’agència va ser venuda al grup de comunicació Bassat Ogilvy & Mather, essent soci fundador d’OgilvyInteractive, on va desenvolupar el càrrec de director de l’agència de Barcelona. El 2002 ascendeix a la direcció general de l’oficina d’OgilvyOne Barcelona (englobant a OgilvyInteractive). El 2011 se li encarrega també la direcció general de l’agència de publicitat del grup (Bassat Ogilvy) a Barcelona. I en l’actualitat és director general de les tres empreses, OgilvyOne, OgilvyInteractive i Bassat Ogilvy.

Urbea és també director del Màster de Màrqueting Directe i Interactiu de la Universitat Pompeu Fabra i membre del grup Digital Leaders de Ogilvy EAME. Així mateix, es ponent habitual de diferents universitats, congressos, seminaris i cursos d’Internet.


Segueix-nos!

Agenda