Notícies de la Cambra

L'Ambaixador espanyol a Nigèria, al "Bon dia Tarragona" del 27 de juny

Álvaro Castillo Aguilar, Ambaixador d’Espanya a la República Federal de Nigèria, Ambaixador d’Espanya a Benín i Ambaixador d’Espanya a la Comunitat Econòmica d’Estats d’Àfrica Occidental (Cedeao), vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 27 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

La visita del diplomàtic s’interpreta com un suport i recolzament a la tasca d’internacionalització i foment de les relacions bilaterals que la Cambra de Tarragona està realitzant al continent africà.

El fort desplegament de la Corporació tarragonina en aquell continent, mitjançant, sobretot, l’organització de missions empresarials, li ha valgut el reconeixement dels exportadors de la resta de l’Estat espanyol, que trien la Cambra de Tarragona a l’hora de fer negocis a Àfrica. A tall d’exemple, la primera prospecció comercial de l’Estat al Txad s’ha fet des de la Cambra de Tarragona, com en el seu dia va passar amb el Congo o bé amb Sudan. L’especialització africana de la Cambra de Tarragona és un fet com ho posa de manifest el nombre de missions que s’hi organitzen i l’elevada participació d’empreses.

Qui és Álvaro Castillo

Álvaro Castillo Aguilar és llicenciat en Dret per la Universidad San Pablo-CEU. Va ingressar a la Carrera Diplomàtica l’any 1992. Té una trajectòria professional molt extensa en la que hi destaca haver estat Conseller de Verificació de Desarmament Biològic i Químic del Ministeri d’Assumptes Exteriors; Cònsol d’Espanya a Frankfurt; Conseller de suport a l’Ambaixada d’Espanya a Atenes, amb motiu dels Jocs Olímpics de 2004; Subdirector General de Personal, Ministeri d’Assumptes Exteriors i de Cooperació.

Té les condecoracions d’Oficial de la Orden del Mérito Civil, Comendador de Número de la Orden el Mérito Civil i Comendador de Número de la Orden de Isabel la Católica.

Parla anglès, francès, alemany, italià i grec.

JORNADA GRATUÏTA. ES PREGA CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA A: 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  


Segueix-nos!

Agenda