Notícies de la Cambra

Il·lusioneu-vos!

La Cambra de Tarragona ha convocat pel 21 de juny a les 8,45 hores del matí una original i sorprenent proposta dins el cicle de jornades “Bon dia Tarragona”. Amb el títol de “Il·lusioneu-vos!” el mag Jordi Caps i el consultor Jordi Villoro posaran en escena, i mai més ben dit, el concepte, que ells han batejat com a “magiagement” i que uneix el món de la màgia amb el del management per provocar una reacció d’il·lusió i encoratjament.

Davant el concepte del famós llibre “Indigneu-vos”, amb “Il·lusioneu-vos” s’apel·larà a la superació i a la recerca de les capacitats que tots portem dins per avançar i superar els obstacles, tot retrobant la il·lusió en el dia a dia.

Tal i com assenyalen Jordi Caps i Jordi Villoro “les habilitats s’aprenen. I s’aprèn millor i es recorda més aquell missatge que impacta. Per això totes les bases conceptuals del lideratge s’especifiquen amb jocs de màgia. Serà una sessió vivencial per parlar d’innovació, comunicació, sinèrgies, treball en equip, empatia, motivació... i on el món de la màgia i l’empresa es fusionaran en un món d’il·lusió d’una manera molt original, entretinguda i enriquidora. Magiagement vol sorprendre per ser memorable, divertit per captar l’atenció i ensenyar per ser útil”.

Qui és Jordi Caps

Jordi Caps, de família d’il·lusionistes, ja va néixer envoltat de màgia. Avui en dia es un dels pocs mags professionals de les Comarques de Tarragona, dedicant-se exclusivament a aquest art. Amb tota la seva experiència ja s'ha convertit en un dels noms a tenir en compte,  no tan sols a casa nostra sinó dins el panorama màgic actual, prova d'això és el gran nombre de particulars i empreses que confien en ell o en la seva màgia, tant al nostre país com a l'estranger.

El seu espectacle és actualment a la cartellera teatral de Barcelona i va ser un dels números de més èxit en l'última  trobada Nacional de Mags .

Cartomàgia d'alt nivell fusionada amb mentalisme i prediccions, totalment improvisada cosa que encara la fa ser més difícil. El seu caràcter i la seva personalitat crea una fusió entre mag i espectador que converteix el seu espectacle en proper, divertit, original i únic.

Qui és Jordi Villoro

Jordi Villoro és consultor especialitzat en Formació en Habilitats Comercials i Habilitats Directives a SEG Consultors. És també professor a ESIC Business & Marqueting School, Universitat Oberta de Catalunya i Universitat de Barcelona.

És Doctorant en Psicologia (UAB), postgrau en Consultoria de les Organitzacions (UB), Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques (Universitat de Girona), diplomat en Ciències Empresarials (UB), Diplomat en Direcció de Màrqueting (ESADE) i Diplomat en Turisme (UOC).

Com a consultor ha treballat per empreses tant reconegudes com ara: Areas, Banesto, Fira de Barcelona, Gallina Blanca, Generalitat de Catalunya, Mitsubishi, Möet Hennessy, Porcelanosa, Samsung, Sol Melià... entre d’altres.

 Assistència gratuïta prèvia inscripció a 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda