Notícies de la Cambra

30 milions d'euros per les empreses

La Cambra de Tarragona i Banc Sabadell han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de facilitar solucions financeres a les empreses associades a la Corporació tarragonina, amb condicions preferents, incloent-hi una línia de crèdit de 30 milions d’euros. L’acord també preveu diverses activitats entre les dues institucions per fomentar l’activitat internacional de l’empresa.

 

L’acord ha estat signat a la seu de la Cambra de Comerç per Cèsar Suàrez, director de zona de l’entitat financera, i per Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona.

 

30 milions d’euros en crèdits i serveis de pagament immediat

 

Entre els diferents punts de l’acord destaca la línia de crèdit de 30 milions d’euros per a les empreses membres de la Cambra, amb la finalitat de facilitar l’accés al finançament. Addicionalment, les empreses disposaran del “Servei de pagament immediat pimes”, que permet finançar els pagaments als proveïdors i, d’aquesta manera, oferir-los descomptes per pagament immediat.

 

Internacionalització de les empreses

 

La col·laboració entre la Cambra de Tarragona  i Banc Sabadell inclou un pla d’impuls a la internacionalització, amb activitats de formació i assessorament i l’accés al programa “Exportar per créixer” de foment de l’activitat exportadora. Així mateix, l’entitat financera posa al servei dels exportadors la seva xarxa internacional d’oficines.

 


Segueix-nos!

Agenda