Notícies de la Cambra

Presentació del llibre

Martí Saballs Pons, sotsdirector del diari econòmic Expansión, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 11 de juliol a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part al cicle de conferències “Bon dia Tarragona”.

Saballs parlarà de “Què faig amb els meus diners?” on resseguirà què fer amb els diners i on invertir. Aquest és justament el títol del seu darrer llibre, presentat en el seu dia per Luis de Guindos, Ministre d’Economia.

Martí Saballs (La Bisbal d’Empordà, 1967) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra i EMBA per l’IESE. Va ser corresponsal a Nova York del diari Expansión i la revista Actualidad Económica de 1992 a 1997, redactor en cap d’Actualidad Económica a Madrid de 1997 a 2001. Va treballar a Lisboa i a Buenos Aires de 2001 a octubre de 2004. En aquesta ciutat va ser cap de continguts del diari El Cronista i la revista Apertura.

Des de novembre de 2004 és sotsdirector de Expansión i responsable de l’edició de Catalunya. Ha escrit els llibres Historias de un corresponsal económico” i ¿Qué hago con mi dinero?  Participa en el programa de TV1 El Debat  i de Catalunya Ràdio, La Tribu i Els matins.

Inscripció gratuïta. Es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda