Notícies de la Cambra

Jornada d'iniciació a l'exportació, i de regal un pràctic llibre

Vine a la Jornada d’iniciació a l’exportació del dia 13 de juliol a la Cambra de Tarragona i emporta’t el llibre “Claves de la negociación internacional”.

 

Un llibre imprescindible i pràctic per tal de que coneguis quines són les estratègies de negociació internacional, aprenguis les claus per negociar en anglès, redactis adequadament les teves cartes i contractes internacionals (es presenten diferents models traduïts). I a més, s’inclou un diccionari de negocis internacionals amb paraules i expressions (castellà-anglès i anglès-castellà). Tot això en format llibre de mà i també en CD.

 

El curs es realitzarà en horari de 9 a 14 hores a la seu de la Cambra de Tarragona (Avinguda de Pau Casals, 17). Està adreçat a empreses amb voluntat d’internacionalitzar-se per tal d’ajudar-les a detectar el seu potencial real.

 

A la metodologia del curs, impartit per Daniel Martín, Serveis d’Internacionalització de la Cambra, es combinaran les exposicions del ponent amb la resolució de casos concrets.

 

El programa inclou:

 

La motivació per exportar

Anàlisi de producte

Estratègia i selecció de mercats

Els canals de comunicació i promoció.

 

Per a més informació: Cambra de Tarragona. Núria Silvestre. 977 21 96 76. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Segueix-nos!

Agenda