Notícies de la Cambra

Tast d'oli al "Bon dia Tarragona" de la Cambra

La Cambra de Tarragona ha acollit una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” dedicada, en aquesta ocasió, al món de l’oli. De la mà de l’expert Eduald Salvat els assistents han conegut les peculiaritats que envolten la seva elaboració i s’ha fet un tast de varietats procedents de l’Estat, de l’estranger i com no, també, de casa nostra, representat per l’oli de la DOP Siurana.

 

Amb aquesta iniciativa la Cambra de Tarragona ha volgut fer un reconeixement, alhora que posar en valor els productes de proximitat. En el decurs de l’acte s’han explicat els casos d’èxit d’emprenedors locals que han estat capaços d’innovar  en el món de l’oli i avui les seves produccions són reconegudes arreu.

 

Eudald Salvat Mestre és membre del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’Oliva de Catalunya des de la seva creació l’any 1995. Va ser el secretari del Panell entre els anys 2004 a 2008. Salvat és Enginyer Tècnic Agrícola i professor de secundària, activitats que complementa amb l’explotació de l’olivera i l’avellana. Nascut a Riudoms (Baix Camp), l’any 1971, ha estat Director de la Fira de l’Avellana de Riudoms, en el període 2003-2011 i és regidor de l’Ajuntament de Riudoms, des de l’any 2003.

 


Segueix-nos!

Agenda