Notícies de la Cambra

DIMECRES La Cambra acollirà la sessió "Exportar per créixer"

Banc Sabadell, Arola, Garrigues i la Cambra de Tarragona han decidit unir la seva experiència i coneixements, en el camp de la internacionalització de les empreses per tal de programar pel proper 18 de juliol a les 9 hores del matí la jornada “Exportar per crèixer”, en el marc de les Aules de Negoci Internacional.

 

La sessió tindrà lloc a la seu de la Corporació tarragonina i és oberta a tots els empresaris interessats en internacionalitzar-se així com als exportadors que desitgin ampliar mercats.

 

Intervencions:

 

Carme Yélamos, Directora de Comerç Exterior de Banc Sabadell presentarà el programa “Exportar per créixer”.

 

Maria Giné, Subdirectora general i Responsable de l’Àrea Duanes de Arola, Aduanas y Consignaciones parlarà de “L’exportació, les duanes i el transport”.

 

Pablo Vinageras, Associat sènior del Departament Mercantil/Fusions i Adquisicions de Garrigues explicarà quines són les  “Qüestions pràctiques en el marc de la implantació a l’exterior”.

 

En acabar es presentaran les conclusions i tindrà lloc un torn obert de preguntes.

 

Aquesta jornada començarà a les 9 hores i clourà a les 10,30 hores. S’oferirà un esmorzar als assistents. L’assistència és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència.


Segueix-nos!

Agenda