Notícies de la Cambra

Una delegació empresarial de l’Alguer visita la Cambra

Mercedes de Pablo, directora general; Josep Ramon Gispert, secretari general i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona han rebut una delegació empresarial de la ciutat italiana de l’Alguer, encapçalada per Giuseppe Manni, president d’Amici di Tarragona di Alghero, amb els qui han mantingut una reunió de treball.

 

En total els emprenedors representaven a vuit empreses procedents de diferents sector productius com ara el turisme, vitivinícola, agències de viatges i touroperadors, sanitat, arquitectura tècnica i restauració... interessats en enfortir els lligams comercials i turístics entre ambdues ciutats i establir, alhora, sinèrgies empresarials.

 

Val a dir que Tarragona i l’Alguer comparteixen alguna cosa més que un idioma comú, el català. L’Associació Amici di Tarragona di Alghero es va crear fa uns 40 anys per donar resposta a la forta relació cultural i social entre ambdues ciutats amb un passat comú. De fet, a l’edat mitjana l’Alguer es va repoblar amb gent procedent de Tarragona. Un llegat que s’ha mantingut viu i que ara es treballarà per potenciar-lo més en la vessant empresarial.


Segueix-nos!

Agenda