Notícies de la Cambra

La Cambra organitza una trobada amb els exportadors que prenen part a les missions empresarials

Prop de 80 emprenedors han pres part a una nova edició de la Business Networking Event, que organitza la Cambra de Tarragona, i a la que hi són convidats tots els exportadors que al llarg de l’any prenen part a les missions empresarials organitzades per la Corporació tarragonina arreu del món.

“És una excel·lent oportunitat per intercanviar experiències, fer coneixences i establir sinèrgies comercials entre exportadors que, en aquesta ocasió venen d’arreu de l’Estat”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona. De fet, més de la meitat dels exportadors que prenent part a les missions de la Cambra provenen de fora de Catalunya, atrets per l’especialització que la Corporació tarragonina ha aconseguit en mercats tant estratègics com són els subsaharians.

La trobada va tenir lloc al restaurant Mirall d’Estiu de Tarragona i tot el caràcter distès de la convocatòria  es va assolir un alt nivell de participació i el que és més important, un cop més es va palesar la capacitat de la Cambra de Tarragona per fomentar la internacionalització de les empreses.


Segueix-nos!

Agenda