Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona lamenta que socialistes i populars no defensin el Corredor del Mediterrani

En moments en el que ens cal la fermesa i que els nostres diputats escollits per representar aquest territori estiguin més amatents que mai en la defensa dels interessos dels ciutadans, la Cambra de Tarragona mostra el seu desencís per la manca de lleialtat a les Comarques de Tarragona expressada pels nostres diputats socialistes i populars a Madrid, que en el si del Congrés han votat a favor d’una moció que demana prioritat per a les obres del Corredor Central.

 

Exigim als nostres càrrecs electes, socialistes i populars, un exercici de responsabilitat, corresponsabilitat amb el territori i priorització d’uns recursos, que són escassos, per impulsar aquells projectes que són decisius per l’economia del país.

 

No podem continuar d’aquesta manera. Les inversions estratègiques, i la del Corredor del Mediterrani ho és per tot l’Estat, han d’estar al servei del  rellançament de l’economia, i la millora de la productivitat i la competitivitat, i no pas subjectes a interessos de partit.

 

Lamentem la sortida de to del PSC que assegura que van votar aquesta moció per error. Això és inadmissible. Aquestes errades són impròpies d’un partit que té aspiracions de govern, ha governat i coneix la sensibilitat d’uns territoris, els de tot l’arc Mediterrani, que s’han pronunciat inequívocament a favor del Corredor del Mediterrani. De la mateixa manera lamentem el menyspreu que el PP ha fet a les peticions de totes aquestes comunitats autònomes, a Catalunya i a Tarragona.

 


Segueix-nos!

Agenda