Notícies de la Cambra

"La notícia de l'any... i del segle pel volum de la inversió i creació d'ocupació"

La Cambra de Tarragona ha qualificat com a “notícia de l’any... i gairebé del segle” l’anunci de la inversió de 6.000 milions de dòlars per a la creació d’un complex d’oci, referència al món.

 

Albert Abelló, president de la Corporació tarragonina, ha manifestat, com no podria ser d’altra manera, la seva satisfacció davant un projecte que suposarà “un impuls decisiu a un territori que té un increïble potencial i que ara es veurà encara més reforçat pel Barcelona World”.

 

El nou complex, que s’aixecarà dins l’àmbit territorial de la Cambra de Tarragona, “suposarà una inimaginable promoció d’aquest territori, de la Costa Daurada i, per extensió, de Catalunya. Estem parlant de multiplicar gairebé per sis vegades tota la inversió acumulada fins ara a Port Aventura. Això ens ha de donar idea de la magnitud del projecte que s’ha presentat”.

 

I ha afegit que li sembla “una decisió molt intel·ligent la ubicació escollida. I el plantejament del projecte”.

 

Abelló ha valorat també el que comportarà la creació de llocs de treball, estimada pels impulsors del projecte en 20.000 de directes i gairebé tants d’indirectes. “No cal ni dir que en moments com els actuals aquesta és la millor notícia que podíem rebre. Tant per la inversió com per la dosi d’optimisme que ens injectarà i que ens farà revifar a tots plegats, empresaris, ciutadans...”

 

En aquest sentit el president de la Cambra ha demanat i ha confiat que els impulsors tindran sensibilitat pel territori, les Comarques de Tarragona, a l’hora de comptar amb els proveïdors i industrials necessaris per aixecar aquest complex.

 

Albert Abelló no se n’ha estat de ressaltar que, si bé el projecte és decisiu pel sector turístic, l’impacte de la inversió “ens beneficiarà, sens dubte a tots. Pel moviment i activitat que generarà i també com apuntava abans per la dosi d’optimisme i confiança en el futur que ens aportarà, i que ja ens convenia. Així mateix esperem que ajudi a impulsar i potenciar activitats com ara el negoci creuerístic del Port de Tarragona, que tindrà en aquesta inversió un gran revulsiu”.

 

Abelló ha agraït a tot els actors implicats en aquesta operació la confiança que han dipositat en el potencial i projecció de les Comarques de Tarragona, alhora que s’ha posat, en nom de la Cambra, al seu servei per col·laborar en el desenvolupament del projecte.


Segueix-nos!

Agenda