Notícies de la Cambra

Una delegació diplomàtica de Senegal vindrà a la Cambra el proper divendres

 

S’ha organitzat una reunió de treball per tal de cercar les oportunitats de negoci en aquell mercat.

Una delegació diplomàtica de Senegal, encapçalada per Boubacar Sow, encarregat de Negocis de l’Ambaixada de Senegal a Madrid i Aïcha Niang Wane, cap de l’Oficina Econòmica a l’Ambaixada, vindran a la Cambra de Tarragona el proper divendres 14 de setembre a les 10,30 hores.

El motiu de la visita oficial respon a la influència i les relacions que la Corporació tarragonina ha desenvolupat i desenvolupa al continent africà a través dels contactes empresarials i les missions que hi organitza.

Així, doncs, per tal d’aprofundir en les relacions bilaterals entre Tarragona i Senegal s’ha organitzat una reunió de treball amb els diplomàtics senegalesos a la que hi són convidats tots aquells els emprenedors que vulguin reforçar les relacions comercials amb aquell país o bé conèixer de primera mà tant les oportunitats de negoci com els requeriments per establir-s’hi amb èxit.

Els interessats en assistir-hi cal que ho confirmin a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76

 


Segueix-nos!

Agenda