Notícies de la Cambra

La Cambra distingirà a sis empreses a "La Nit del 125"

La Corporació tarragonina ha presentat “La Nit del 125”, l’acte central en l’any de la celebració del 125 Aniversari de la Cambra.

“La Nit del 125” se celebrarà el proper 9 d’octubre a les 20 hores al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i tindrà, com a convidat d’honor a Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, qui lliurarà els Premis a la Internacionalització a sis empreses del territori que representen, segons Abelló, “el mapa empresarial d’aquestes comarques”.

Els distingits són: AEQT, Idiada, Estival Park, Roidal, Port de Tarragona i Marina i Oriol

La vetllada es completarà amb la intervenció que farà el prestigiós i sempre sorprenent trainer internacional Mikah de Waart, qui parlarà de “El combustible de la motivació”.

“Amb aquest acte volem recordar i retre homenatge als 125 anys d’una institució que ha estat decisiva tant en la dinamització empresarial com en la vertebració econòmica de les Comarques de Tarragona” ha explicat el President, alhora que ha afegit que “el fil conductor de la vetllada serà també la internacionalització, perquè entenem que només competint a l’exterior poden assegurar i garantir el nostre creixement. I això és el present i el futur”.

Mira al Facebook de la Cambra que ha dit la premsa d’aquesta iniciativa: http://www.facebook.com/cambratarragona

 


Segueix-nos!

Agenda