Notícies de la Cambra

Lliçó magistral de com s'ha de vendre

 

Laura Cantizano, presidenta del Foro de Vendedores i Ejecutivos, i directora general d’EDE Escuela de Ejecutivos, ha estat al “Bon dia Tarragona” de la Cambra de Tarragona, on ha protagonitzat una lliçó magistral en la que ha explicat el que cal fer per tancar una venda i el que no s’ha de fer mai per no esgarrar l’operació.

El públic no s’ha perdut detall dels seus consells i intel·ligent posada en pràctica d’unes teories i estratègies  en les que s’ha guanyat la complicitat de l’auditori convidant-lo  a canviar el xip davant un client, tot simulant casos de vendes.

Confiança, valors, no emetre judicis, seguretat, coneixement, informació, preparació... han estat molts dels conceptes que Laura Cantizano ha anat desgranant al llarg de la seva intervenció. Sense oblidar ni la importància que tenen els números per reforçar el missatge ni la recerca d’un missatge breu i directe que capti l’atenció de l’interlocutor. “Per què creuen que la meva intervenció porta per títol Com vendre en 59 segons”?. “Per provocar el seu interès”, els ha dit.

A la foto, Laura Cantizano, en un moment de la seva exposició i Laura Roigé, membre del Comitè Executiu de la Cambra, que ha fet la presentació de la ponent.

 


Segueix-nos!

Agenda