Notícies de la Cambra

Jornada: "Naranjas de la China"

El Club Tarragona ESADE Alumni organitza a la Cambra de Tarragona la conferència "Naranjas de la China", a càrrec de Julio Arias, diplomàtic al Servei Exterior de la Unió Europea.

L’acte tindrà lloc el 14 de novembre a les 19 hores.

A través de la mirada perspicaç i plena de sentit de l'humor d'en Julio Arias, assistim a la transformació prodigiosa del gegant asiàtic. A partir de la seva experiència personal com a diplomàtic al Servei Exterior de la Unió Europea, coneixerem quines són les preocupacions i les aspiracions de la societat xinesa en un país en plena transformació. Així, en Julio ens oferirà una anàlisi inèdita dels aldarulls estudiantils -els "indignats" xinesos-, de la crisi social i política desfermada arran de l'epidèmia de SRAG, o del sentiment nacionalista creixen que professa l'elit del país. Naturalment, també explicarà com s'ha anat gestant el miracle econòmic xinès, i il·lustrarà amb exemples reveladors el sorprenent esperit emprenedor que ha propiciat aquest èxit.

Per a més informació i inscripcions: 93 553 02 17 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 


Segueix-nos!

Agenda