Notícies de la Cambra

Daniel Martín rellevarà a Mercedes de Pablo a la direcció de la Cambra de Tarragona

Daniel Martín Caballero serà proposat al Ple de la Cambra de Tarragona nou director gerent de la Corporació, amb l’objectiu d’impulsar la línia estratègica dissenyada per Mercedes de Pablo.

Mercedes de Pablo, fins ara directora general de la institució, ha liderat la renovació i la implementació de nous serveis i accions que li han permès a la Cambra de Tarragona reforçar-se davant el canvi d’escenari que va suposar el nou marc legal de les Cambres de Comerç, arran del Decret de 2 de desembre de 2010.

Els òrgans de Govern de la Cambra de Tarragona han volgut reconèixer explícitament el decisiu paper que Mercedes de Pablo ha desenvolupat en tota aquesta transició cap a un model de Cambra més adaptat a les necessitats i les demandes dels emprenedors.

Daniel Martín Caballero és Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la URV i Màster en Direcció d’Empreses i Noves Tecnologies per la Universitat San Pablo CEU de Madrid. Es va incorporar a la Cambra de Tarragona l’any 2006, des de llavors ha desenvolupat diferents tasques de responsabilitat en àrees estratègiques com són indústria, comerç i internacionalització.

Justament els resultats assolits en aquestes àrees han fet que se l’hagi proposat per dirigir la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda