Notícies de la Cambra

Guardiola: "És injust criticar les ambaixades catalanes"

Jaume Guardiola, Conseller Delegat de Banc Sabadell, ha estat a la Cambra de Tarragona per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació.

Guardiola ha parlat de “Entorn econòmic i sistema financer”, tot analitzant el moment actual i identificant les oportunitats i perspectives de futur.

En la seva intervenció Guardiola ha defensat la internacionalització de les empreses pel fet que el comerç exterior és decisiu per fer front a la situació actual. “Les exportacions dins la nostra economia encara no tenen el pes que haurien de tenir, però el cert és que gràcies a les exportacions tenim empreses més preparades i competitives que mai a nivell internacional”.

En aquest sentit ha defensat el paper que des de diferents àmbits es fa en la promoció exterior del país i ha assegurat que atesa la feina que fan “és injust criticar les ambaixades catalanes”.

En clau de Banc Sabadell ha reconegut que “no som un banc internacional, però si un banc de negoci internacional. Una de cada quatre exportacions que es fan des d’Espanya passen pel Sabadell”.

Jaume Guardiola, llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE i llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, és també membre del Patronat de la Fundació ESADE, president de la Comissió de Política Econòmica de la Cambra de Barcelona i membre de la Comissió Econòmica Estratègica del FC Barcelona.

Guardiola té una extensa trajectòria professional i àmplia experiència internacional. Ha estat, entre d’altres càrrecs de màxima responsabilitat, president del BBVA a Puerto Rico, vicepresident del Consell d’administració i director general de BBVA Bancomer a Mèxic i vicepresident executiu i gerent general de BBVA Banco Francés a Argentina.

Foto. Ramon Marsal, membre del Comitè Executiu de la Cambra, ha estat l’encarregat de presentar a Jaume Guardiola, Conseller delegat de Banc Sabadell, i conduir aquesta edició del “Bon dia Tarragona” de la Cambra.

Foto. Els assistents no s’han perdut detall de la intervenció de Jaume Guardiola, Conseller delegat de Banc Sabadell, en el “Bon dia Tarragona” de la Cambra. La Sala d’actes, plena a vessar.  

 


Segueix-nos!

Agenda