Notícies de la Cambra

Unes tisores gegants per la ministra de Foment

El Consell de Cambres de Catalunya ha protagonitzat avui un acte per reivindicar l’immediata execució de les obres a l’A-27, una infraestructura que porta una demora de més de 35 anys i que és imprescindible per garantir la competitivitat de les empreses i la mobilitat de les persones.

Els presidents de les Cambres catalanes reunits a Mas Folch, al terme municipal de Constantí, han donat suport a un manifest conjunt en el que es reclama la immediata posada en marxa d’unes obres que ens ha de permetre gaudir d’una artèria llargament esperada que  enllaçarà Tarragona amb Sant Sebastià. Alhora que han denunciat que, incomprensiblement, els Pressupostos Generals de l’Estat un any més no han prioritzar aquesta inversió.

En un to clarament reivindicatiu, però sense perdre ni l’humor ni les formes, els presidents de les cambres catalanes han anunciat que li faran arribar a Ana Pastor, ministra de Foment, unes tisores gegants per incentivar i ajudar a la seva administració a que sigui més sensible amb les necessitats d’aquests territoris. “Li volem posar les coses fàcils, per la qual cosa les tisores ja les posem nosaltres. Que no sigui dit que la inauguració es demora per no tenir unes bones tisores inaugurals”. L’obsequi es completarà amb un embalatge on hi destaca també la reproducció d’un segell de fa més de 35 anys, on hi apareix el dibuix d’un carro.

Miquel Valls, president de la Cambra de Barcelona i president del Consell de Cambres de Catalunya, que no ha pogut assistir a l’acte ha fet arribar una carta de suport a aquesta reivindicació.


Segueix-nos!

Agenda