Notícies de la Cambra

La Cambra de Tarragona, a Moscou

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha viatjat a Moscou per tal de prendre part al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia, una iniciativa liderada per Artur Mas, president de la Generalitat, que pretén impulsar les relacions bilaterals entre ambdós mercats.

La Cambra de Tarragona considera el mercat rus com a estratègic pel seu potencial i creixement, que s’està traduint també en un constant augment en el nombre de visitants russos a la Costa Daurada, amb una incidència directa en sectors clau com ara el turisme i el comerç.

De fet, per aprofitar tot aquest potencial, sobretot en el comerç, la Cambra de Tarragona ha impulsat tot un seguit d’actuacions encaminades a millorar el servei i l’atenció a aquests visitants. En aquest sentit, des del Centre de Formació es programen diferents iniciatives com ara la d’oferir cursos de rus, impartits per professors nadius, per atendre adequadament aquesta demanda. Unes propostes que, atès l’èxit assolit, se segueixen oferint. Així per aquest trimestre s’imparteixen dos cursos de rus en diferents nivells.

Foto de grup de la delegació tarragonina desplaçada a Moscou.


Segueix-nos!

Agenda