Notícies de la Cambra

Albert Abelló parla d'emprenedoria al Turó

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha visitat el Col·legi Turó on ha parlat d’emprenedoria davant un auditori format per alumnes de batxillerat. El president de la Corporació ha atès les qüestions que li han plantejat els estudiants, referides a la funció i el paper dinamitzador de la Cambra, enguany que se celebra el seu 125 Aniversari i alhora els ha encoratjat a no perdre mai la il·lusió, la curiositat ni les ganes d’aprendre, amb independència de quina sigui l’activitat a la que es dediquin.

 

Abelló els ha parlat de que amb intensitat i dedicació es poden assolir tots els objectius i els ha animat a tenir aquest esperit emprenedor, que cada cop és més necessari en totes les facetes de la vida.

 

La visita del president de la Cambra de Tarragona al Col·legi Turó obeeix a una invitació expressa realitzada per Gerardo Meneses, director d’aquest centre formatiu, qui impulsa un cicle de xerrades amb diferents personatges de les Comarques de Tarragona, tot buscant transmetre als alumnes el valor de les experiències persones dels convidats i de les institucions que representen.


Segueix-nos!

Agenda