Notícies de la Cambra

25 empreses ja han confirmat que participaran a la gran missió africana de la Cambra

Quan encara falten dos mesos per l’inici de la gran missió africana de la Cambra de Tarragona (Nigèria, Ghana, Benín i Togo), un total de 25 empreses ja s’hi han inscrit.

“És una molt bona notícia que posa de manifest el prestigi que la Corporació tarragonina té en el camp del comerç exterior en general, i dels mercats africans, en concret”, explica Robert Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra.

Aquesta missió, multisectorial, tindrà lloc dels dies 30 de gener al 12 de febrer de 2013 i té com a referent la darrera que es va programar cap aquests mercats que va comptar amb la participació de 36 empreses i la realització d’un miler de contactes comercials, les xifres més altes mai assolides per una missió de la Cambra i les més altes de qualsevol missió empresarial espanyola cap aquella regió d’Àfrica.

Tant és així que Barros preveu que el 40 per cent dels inscrits en aquesta missió procedeixin de fora de Catalunya. “La Cambra de Tarragona per la seva experiència, consolidació i èxits assolits, és la Cambra referent de l’Estat a l’hora de parlar dels mercats africans”.


Segueix-nos!

Agenda