Notícies de la Cambra

El director general de Ferrocarriles, al "Bon dia Tarragona"

 

Manuel Niño González, director general de Ferrocarriles del Ministeri de Foment, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 14 de desembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada, en aquesta ocasió, per la Corporació tarragonina i el Cercle d’Infraestructures.

Damunt la taula es posaran iniciatives que interessen i preocupen a les Comarques de Tarragona com són el projecte del tercer fil i el Corredor del Mediterrani, entre els més destacats. Niño González és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Madrid,  Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en Introducció a les Comunitats Europees. Pertany al Cos d’Enginyers de Camins, Canals i Ports.

Ha ocupat diferents càrrecs d’alta responsabilitat al Ministeri de Foment, entre d’altres ha estat subdirector general de Planificació i Projectes de Carreteres, subdirector general de Plans i Projectes d’Infraestructures Ferroviàries i actualment director general de Ferrocarriles. Des de 2004 és Vocal Assessor al Ministeri de Foment.

Aquesta jornada és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.

 


Segueix-nos!

Agenda