Notícies de la Cambra

Jornada: "Visió i estratègies de futur de l'automoció en l'horitzó de 2025"

La Cambra de Tarragona acollirà el proper 13 de desembre, de les 9 a les 11,30 hores, la jornada “Visió i estratègies de futur de l’automoció en l’horitzó de 2025”, organitzada per Enginyers Industrials de Catalunya.

En el decurs de la jornada s’analitzarà el futur de l’automòbil, l’impacte en el medi ambient, la societat i les empreses, els materials i les fonts d’energia necessàries per a la seva evolució, així com els canvis requerits en les infraestructures que en permetin la seva popularització.

Albert Abelló, president de la Cambra; Lluís Maestre, president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya i Francesc Garriga, president de la Subcomissió d’Automoció del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, seran els encarregats de presentar les jornades.

Les ponències aniran a càrrec d’Oriol Gallemí, Dr. Enginyer Industrial de l’Escola Tècnica Superior d’Enyinyers Industrials de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya) que parlarà de “Paradigma del vehicle”.

Francesc Díaz, Dr. en Física Aplicada i Catedràtic de Materials de la Universitat Rovira i Virgili, parlarà de “Materials del vehicle”.

Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, parlarà de “Infraestructures”.

La jornada és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76

 


Segueix-nos!

Agenda