Notícies de la Cambra

13 de desembre: "Celebrem-ho amb lletres"

 

La Cambra de Tarragona acollirà el 13 de desembre a les 19 hores l’acte “Celebrem-ho amb lletres” en el que deu persones posaran en valor la figura i l’obra de Josep Pin i Soler tot llegint el llibre de Magí Sunyer “Ruta Josep Pin i Soler. La interpretació de la ciutat”. Cada lectura s’acompanyarà de la projecció de diferents imatges al·lusives al text.

 

El tarragoní Pin i Soler destacà com a novel·lista, emprenedor, viatger i cosmopolita. “La família dels Garrigas”, la seva novel·la més celebrada, s’edità el 1887, any de la fundació de la Cambra de Tarragona. En aquesta novel·la es relata minuciosament la vida, usos i costums de la Tarragona del segle XIX.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dins els actes de celebració del 125 Aniversari de la Cambra, alhora que es pretén reivindicar la figura d’un destacat, i no prou reconegut, tarragoní il·lustre.

 

Anna Gispert se n’ha encarregat del projecte i la direcció tècnica d’aquest acte ,que ha estat possible també  per la col·laboració de l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes (Apellc) i la Fundació Privada Mútua Catalana.

Aquest acte és gratuït, si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76

 


Segueix-nos!

Agenda