Notícies de la Cambra

La Cambra es marca l'objectiu d'entrar a Sierra Leona i Libèria al març

La Cambra de Tarragona ja està treballant en la que serà una de les seves missions més complexes pel que fa a la situació política, econòmica i social que travessen el països que rebran una nova prospecció de mercat liderada per la Corporació tarragonina: Sierra Leona i Libèria.

Tal i com explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra, “si volem seguir mantenint el nostre prestigi a Àfrica no n’hi ha prou només en augmentar el nombre de missions sinó que hem de treballar per anar endavant i entrar i créixer en països on ningú hi va o a on encara s’hi va molt poc, per la seva complexitat”.

Barros recorda que, justament, són aquests països menys saturats els que ofereixen grans oportunitats de negoci pels exportadors.

Així, doncs, a principis de març la Cambra de Tarragona visitarà aquests dos països, “on mai no hi hem estat”, en una missió que es completarà amb Costa d’Ivori i Burkina Faso.

“A nivell nacional som un referent en els mercats africans i volem continuar essent-ho, pel reconeixement que en tenim dels empresaris que ens hi acompanyen”.

 


Segueix-nos!

Agenda