Notícies de la Cambra

La Cambra convoca una missió empresarial a Moçambic, Zàmbia i Tanzània

La Cambra de Tarragona ha convocat una nova missió empresarial que tindrà com a destí el continent africà, concretament Moçambic, Zàmbia i Tanzània. Aquesta prospecció de mercat, a la que hi estan convocats no només els exportadors de Tarragona, sinó també els de Catalunya i els de la resta de l’Estat començarà el 28 d’abril i clourà el 9 de maig.

Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, assenyala que “un dels principals atractius de la missió és Moçambic. Per les grans reserves de gas que s’hi ha trobat, el que fa que s’hagin obert interessants oportunitats de negoci en aquell país, que cal aprofitar”. La delegació focalitzarà els contactes comercials a les ciutats de Maputo (foto), Lusaka i dar Es Salam.

Barros assegura que també se sondejarà la possibilitat de fer una aproximació a Zimbabwe.

Val a dir que avui la Cambra de Tarragona ha començat la que s’ha batejat com “la gran missió africana” a la que hi prenen part una trentena d’empreses. Aterrarà a Nigèria, Ghana, Benín i Togo on s’espera realitzar prop d’un miler de contactes comercials.

Per a més informació: Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, 977 21 96 76 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Segueix-nos!

Agenda