Notícies de la Cambra

David Parcerisas, al "Bon dia Tarragona"

David Parcerisas, President del Patronat de la Fundació Privada Universitària de l’escola de negocis EADA i fundador de l’Associació Espanyola d’Escoles de Direcció d’Empreses, vindrà a la Cambra el proper 22 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Des de la seva dilatada experiència, en la formació i perfeccionament de directius i emprenedors, Parcerisas ens donarà una visió del moment actual, amb el títol "Què ens ha passat? Recuperem el sentit comú".

David Parcerisas és, des del 2007, President del Patronat de la Fundació Privada Universitària EADA a Barcelona. Va ser Director General d’EADA del 1974 al 2007. EADA és una escola de negocis especialitzada en el desenvolupament de directius i en la formació in-company per a empreses, i té les acreditacions de qualitat internacionals EQUIS i AMBA.

Ha estat el responsable del desenvolupament d’EADA durant les tres últimes dècades i del posicionament de la institució entre les escoles líders a nivell internacional. Ha exercit com a professor al Departament de Política d’Empresa i Estratègia d’EADA i com a professor visitant a institucions de diversos països com la Xina o l’Índia.

David Parcerisas és Enginyer Industrial amb especialitat en Tècniques Energètiques (Universitat Politècnica de Barcelona) i és Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Es va especialitzar en l’International Teachers Programme a la Manchester Business School.

Actualment col·labora activament com a auditor als processos de verificació de qualitat d’organismes internacionals com EQUIS, EPAS... i és membre de l’Accreditation Board de la EFMD (European Foundation for Management Development).

Va ser fundador de l’Associació Espanyola d’Escoles de Direcció d’Empreses (AEEDE), de la qual va ser Secretari General (1989-2003) i, posteriorment, President. També va ser membre fundador de ForQ (Associació per a la Qualitat de la Formació Permanent) de la qual actualment n’és el President.

Ha sigut President del Board del Consorci Euro-MBA format per cinc escoles europees, va ser Patró i Secretari de la Fundació Josep Mª de Anzizu fins el 2012, i és vicepresident de la Junta Directiva de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

Actualment és membre de l’Internacional Advisory Board de diverses escoles de negocis: CENTRUM (Lima, Perú), CERAM (Niça, França) i WHU (Colònia, Alemanya).

 

La jornada és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència al 977 21 96 76 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Segueix-nos!

Agenda