Notícies de la Cambra

La gran missió africana de la Cambra generarà un volum de negoci estimat en un centenar de contenidors

La Cambra de Tarragona ha fet la primera valoració del que ha estat la gran missió africana que, justament, ha acabat aquesta setmana. Roberto Barros, responsable d’Internacionalització, n’ha fet un balanç molt positiu arran de la satisfacció expressada per la trentena d’empreses (procedents de diferents sectors productius) que hi han pres part. Recordem-ho: procedents no només de Tarragona, sinó també de la resta de Catalunya i del conjunt de l’Estat.

De fet, aquesta satisfacció es pot quantificar. I és que s’estima que com a resultat dels més de 800 contactes comercials realitzats, sortiran de l’Estat espanyol cap a aquella regió africana (Nigèria, Benín, Ghana i Togo) més d’un centenar de contenidors, en una primera fase. “Una xifra que anirà en augment a mesura que vagin quallant les diferents accions encetades en destí”, explica Barros.

La propera missió empresarial de la Cambra de Tarragona tornarà al continent Africà. En aquesta ocasió els mercats a prospectar seran Sierra Leona, Libèria, Costa d’Ivori i Burkina Faso. Val a dir que els dos primers mai no han rebut cap missió de la Cambra de Tarragona. “Són destins complexos per la situació interna que travessen, però justament per això són països no saturats amb un gran potencial de negoci. Per tant la nostra obligació, si volem seguir mantenint el nostre prestigi al Continent tot oferint mercats interessants als exportadors, és anar-hi”, assenyala Roberto Barros.

L’expedició sortirà el 2 de març i tornarà el 15 del mateix més. Serà també multisectorial i oberta al conjunt de l’Estat.

Per a més informació: Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona. 977 21 96 76 . Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Segueix-nos!

Agenda