Notícies de la Cambra

El Director General de Transports i Mobilitat, al "Bon dia Tarragona"

Pere Padrosa, Director General de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 8 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina, amb el suport de Repsol i que en aquesta ocasió s’organitza conjuntament amb el Cercle d’Infraestructures.

Padrosa parlarà de “Transport i logística a partir de l’Eix Mediterrani”.

Pere Padrosa, és nascut a Figueres l’any 1965. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster PADE (Programa d’Alta Direcció d’Empreses) per l’escola de negocis IESE.

Des de l’any 1989 ha ocupat diversos càrrecs executius al Grup Padrosa, grup d’empreses dedicat al transport internacional per carretera, les grues de gran tonatge i els serveis logístics, del qual ha estat president des de 2005 fins ara.

Ha estat president d’ASTIC (Associació d’Empreses del Transport Internacional per Carretera) des de 2002 i vicepresident d’IRU (International Road Union), des de 2003. Així mateix, ha estat membre de la Junta directiva de la CEOE entre 2008 i 2010 i president de la Federació de Transport i Logística i de la Confederació de Transport per Carretera fins al 2012, entre altres.

Assistència gratuïta prèvia inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76

 


Segueix-nos!

Agenda