Notícies de la Cambra

"El tercer fil no només serà provisional, sinó temporal"

Pere Padrosa, director general de Transports i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” , que organitza la Cambra. I que en aquesta ocasió ha comptat amb la col·laboració del Cercle d’Infraestructures i el suport de Repsol.

Padrosa ha resseguit la importància de les inversions en infraestructures, com a element de connectivitat i prosperitat, “per la qual cosa cal gestionar-les i planificar-les en funció d’aquest  criteri”. I ha posat en valor l’Eix Mediterrani, “ja conegut, potenciat i explotat pels romans”, i que avui és l’onzena infraestructura amb més potencial del món.

Arribats en aquest punt no se n’ha estat de parlar del projecte del tercer fil, una inversió que arrenca reivindicant-se com a provisional, i que alguns qüestionen aquesta provisionalitat. Pere Padrosa ha dit que no només serà provisional, sinó “temporal”.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Pere Padrosa, Joan Pedrerol, vicepresident de la Cambra de Tarragona i Pere Macias, president del Cercle d’Infraestructures.


Segueix-nos!

Agenda