Notícies de la Cambra

L’Economista en Cap de "la Caixa", al "Bon dia Tarragona"

Jordi Gual, Economista en Cap i Director Executiu de “la Caixa”, vindrà a la Cambra el proper 19 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Jordi Gual parlarà de "Crisi de l'Eurozona i perspectives de l'economia espanyola".

Director Executiu i Economista en Cap de "la Caixa". Professor d’economia de IESE Business School. Research Fellow del Center for Economic Policy Research (CEPR, Londres).

Actualment és membre del International Advisory Council de “la Caixa” i de Oxera Economics Council.

Es també vocal del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement del Govern de Catalunya (CAREC), la Junta del Cercle d’Economia i del European Corporate Governance Institute.

És Doctor en Economia per la Universitat de Califòrnia, Berkeley i ha estat Conseller Econòmic a la Direcció General d'Assumptes Econòmics i Financers, Comissió Europea a Brussel·les (1994–96) i Visiting Professor a la Universitat de Califòrnia, Berkeley (2000).

És autor de nombrosos llibres i articles en temes d’economia industrial, integració europea, creació d’ocupació i sistema bancari. Entre les seves publicacions recents s’inclouen European Integration at the Crossroads (Banco de España, 2012) i Building a Dynamic Europe (Cambridge University Press, 2004).

Ha estat consultor de grans empreses industrials i financeres, així com de nombroses fundacions i organismes internacionals. Va ésser guardonat amb el European Investment Bank 1999 Prize. És col·laborador habitual de La Vanguardia i ABC.

La sessió és oberta a tot el públic interessat, si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda